Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (7): 1 2 3 4 5 6 7 Volgende
datum titel categorie vraag
21-07-2017
Dieren
Ik zoek iemand om dagelijks onze kat en hamster een keer te voeren als wij op vakantie zijn. Vanaf ong 12 jaar.
08-07-2017
Tuinieren
De botanische tuin is op zoek naar planten. Gebroken hartje, loodkruid, grijs bladige planten, Ligularia dentata 'Othello', Cimicifuga simplex, Phloxen, schuimplant Contact @hortus-nijmegen.nl
07-07-2017
Overig
Wie o wie kan een leuk, en sociaal Syrisch gezin (Man, vrouw en twee kinderen) helpen aan een betaalbare woning in Nijmegen? De woning hoeft niet groot te zijn als er maar minimaal twee slaapkamers aanwezig zijn.
07-07-2017
Vervoer
Graag zou ik samen met mijn kleine keurige teckel een lift willen naar de morvan bourgogne op 22/23/24 juli. tel. 024-8454106 uiteraard tegen betaling.
06-07-2017
Hulp
Koks en hulpkoks voor de Buurttafel, vanaf 8 september 2017. - Hulpkok: iedere vrijdag vanaf 16.00 uur helpen in de keuken tot max. 20.30 uur. Vergoeding: gem. € 10 plus maaltijd - Kok: menu bedenken, inkopen, kokkerellen voor max. 26 mensen. Vergoeding: gem. € 15 plus maaltijd. Hoe vaak? Gemiddeld 1x per 4-6 weken.
05-07-2017
Overig
Op zoek naar woonruimte in Nijmegen-Oost
02-07-2017
Dieren
Hallo lieve buurtbewoners, Vanaf 14 juli tot en met 23 juli zoek ik oppas voor mijn lieve cavia´s- Happy en Livie. Deze hebben in deze tijd oppas/verzorging /schoomaak nodig.
27-06-2017
Hulp
Gitaar stemmen
26-06-2017
Hulp
Voor een cliënt van de Bosweg zijn wij dringend op zoek naar een sportief persoon die samen met onze cliënt gaat wandelen of hardlopen. Dhr wandelt met gemak nog 20 kilometer en kan hardlopen tot een uur. Is dit iets voor u? Neem dan snel contact met ons op.
25-06-2017
Hulp
Vakantiewerk voor 2 (net geslaagde?) handige kerels om de verf van alle muren van ons appartement af te steken. Zal plm een week werk zijn.
22-06-2017
Spullen
Beste buurtbewoners, Ik ben Theo van Aerle, buurtbeheerder van Standvast Wonen in Hengstdal en omgeving. Ik merk dat een aantal van onze huurders met een verblijfsvergunning het niet gewend zijn om een tuin te hebben. Ze weten niet zo goed wat ze ermee willen en kunnen. Ook hebben ze geen geld om tuingereedschap te kopen. Daardoor onderhouden ze hun tuin niet. En dat vinden Standvast Wonen en de buurtbewoners jammer! We willen deze bewoners graag helpen om werk te maken van hun tuin.
20-06-2017
Overig
Wie kan mij helpen bij mijn zoektocht naar een woning? Vanaf 1 september zoek ik een appartement voor onbepaalde tijd. Min. 50 m2, max. 900 euro. Ik werk als docent aan de Radboud Universiteit, 34 jaar, rustig, niet-rokend, alleenstaand.
18-06-2017
Dieren
Wie vindt het leuk of kent iemand die het leuk vindt om van dinsdag 25 juli tot woensdag 16 augustus op huis, katten en kippen te passen. Mooie grote tuin om in te relaxen, in oost. stuur me een mailtje als je interesse hebt: pecor@telfort.nl
15-06-2017
Overig
Noodkreet :23 juni as is mijn pedicure praktijk examen. Wie gaat er met mij mee? Heb je knipbare nagels, snij baar eelt en; een lijkdoorn of ingroeiende nagel bel me 0623080106
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de bewoner binnenhuis van A naar A wilt brengen. Dit kan zijn van de afdeling naar; de fysio, naar de centrale hal, naar de kapsalon, naar de tandarts etc. Bent u nog goed ter been en kunt u de rolstoel nog prima voortbewegen, dan is dit misschien iets voor u. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. Heeft u groene vingers en werkt u graag buiten in de (moes)tuin. Zelf bloemen zaaien en sla of aardbeien kweken…. Het kan allemaal. Het wieden van onkruid en het netjes houden van het terras, het hoort allemaal bij de mogelijkheden. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een van de bewoners te bezoeken. Zij stellen persoonlijk aandacht altijd zeer op prijs. U kunt verschillende activiteiten samen ondernemen naar behoefte van de bewoner. Denk aan; gezellig wat kletsen onder het genot van een kopje koffie/een wandeling/muziek luisteren of een boek voorlezen of bespreken. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te bewegen en dit samen met de bewoners te doen en hen hierin te begeleiden. Professionele begeleiding is hierbij uiteraard aanwezig. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om te gaan wandelen met een bewoner of in groepsverband. U kunt van tevoren, tijdens of na de wandeling lekker genieten van een kopje koffie en de belevenissen die u hebt opgedaan nog even met elkaar delen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn. Wilt u als vrijwilliger iets betekenen voor de oudere medemens. Neem dan gerust contact met ons op.
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om activiteiten te ondernemen met een of meerdere bewoners. Dit kan zijn op de afdeling; een spel spelen of individuele aandacht door 1 op 1 een activiteit te ondernemen. Maar u kunt ook naar een activiteit in de centrale ruimte zodat u samen met de bewoners kan genieten van een mooi optreden of een gezamenlijke bingo. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
12-06-2017
Hulp
Voor onze locaties, Joachim en Anna, Nijevelt , Honinghoeve en st Jozefklooster zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets willen betekenen voor de oudere medemens. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen met verschillende taken rondom de maaltijd. Dit kunnen keukengerichte klusjes zijn zoals: het uitserveren van de maaltijd, het bereiden van een maaltijd. Pannenkoeken/eieren bakken of het opruimen van de keuken en de geleverde boodschappen. Bent u degene naar wie wij op zoek zijn? Neem dan gerust contact met ons op.
07-06-2017
Hulp
Het leukste festival van de zomerfeesten is weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Heb je zin om ons gezellige team te versterken voor, tijdens of na het festival? Kijk dan op http://opheteiland.nl/vrijwilligers/ voor de verschillende functies die nog beschikbaar zijn. Werkzaamheden zijn tegen vrijwilligersvergoeding!
06-06-2017
Hulp
Jouw Nijmegen is op zoek naar jongeren die zich vrijwillig willen inzetten voor een ander. Heb je tijd over en wil je helpen bij boodschappen doen, de hond uitlaten of ga je liever met iemand sporten? Laat het ons weten en samen gaan we op zoek naar het leukste vrijwilligerswerk. annelot@jouwnijmegen.nl
04-06-2017
Hulp
Ik zoek iemand met ervaring in het restaureren van antieke scheepsmodellen.
04-06-2017
Vervoer
Wie is er bereid (en beschikt over eigen auto met trekhaak) om tegen betaling op 19 augustus een caravan op te halen in Wezepurbrug (ligt tussen Assen en Emmen) en te brengen naar Beneden Leeuwen?
Pagina's (7): 1 2 3 4 5 6 7 Volgende